sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Voorstraat-West 390
    3311 CX Dordrecht
  • 078-6145417
  • Website

cadeauwinkel Gemivaria onderdeel van Gemiva-SVG Groep

Cadeauwinkel Gemivaria is onderdeel van de Gemiva-SVG Groep en 'kleurt al meer dan 25 jaar Voorstraat-West'.

De winkel wordt gerund door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De unieke cadeauartikelen die verkocht worden komen uit de eigen 15 ateliers in de regio Drechtsteden en de werkplaats van Gemivaria zelf. Denk bij de producten aan kaarsen, zeep, woonaccessoires, notitieblokken, huis-tuin en keuken gadgets, kussens, keramiek, vogel(voeder)huizen, papiermache producten, babyproducten waaronder luiertaarten, kaarten ect.                                                                                                                                                                          

We maken tevens gadgets, kerstpakketten en jubilea producten op maat voor zowel bedrijven alsook particulieren. Wij weten het zeker, als u de winkel bezoekt verlaat u de winkel niet zonder een leuk cadeautje! en is voor ieder wat wils.

Naast producten leveren wij ook diensten aan de samenleving, u kunt bij ons lege cartriges, doppen en mobieltjes inleveren voor het goede doel.Lege blikjes en kurken zijn ook hartelijk welkom en maken we weer leuke producten van.     

Seriematig inpakken van bijvoorbeeld goodybags, deelnemen aan workshops, koerieren en boodschappen doen in de stad behoren ook tot de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig geworden? kom gezellig langs aan de Voorstraat 390 in Dordrecht. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Heeft u vragen? We zijn te bereiken op 078-6145417 of 06-23545529


Foto's van cadeauwinkel Gemivaria onderdeel van Gemiva-SVG Groep


cadeauwinkel Gemivaria onderdeel van Gemiva-SVG Groep in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Soort cadeau

  • Cadeaus voor kinderen
  • Gepersonaliseerde cadeaus
  • Grappige cadeaus
  • Kraamcadeaus
  • Wooncadeaus

Online bestellen:

Ja