sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Spuistraat 272
    1012 VW Amsterdam
  • 020-5286500

Locals Amsterdam

Welkom bij Locals Amsterdam.

In hartje Amsterdam, onderweg naar de Negen Straatjes, vind je een winkeltje vol met Nederlands design: Locals.
Bij Locals kom je vooral mode accessoires tegen van lokale ontwerpers en merken, alsook het ‘huismerk’ Sugarz jewelry. Suzanne Hof is de eigenaar.

“Na mijn studie illustratieve vormgeving op de Kunstacademie besloot ik op reis te gaan.
Vele omzwervingen en allerlei baantjes later bleek toch dat het creatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan; zo werd mijn eigen label Sugarz jewelry geboren, alweer tien jaar geleden! Inspiratie om te creëren is overal te vinden:
in een boek, op straat, in muziek. Ik ben dol op ideeën, sfeer ,kleuren en vormen. Al deze elementen gebruik ik bij het ontwerpen van sieraden. In eerste instantie werden de collecties alleen via andere winkels, zoals de Bijenkorf, verkocht.

Toen het plan voor een eigen winkel onstond, besefte ik dat er in Nederland zoveel bijzonder ’eigen’ design talent is dat het me een geweldig idee leek het aanbod daarop te richten. Het voelt goed om lokale ontwerpers en kleine labels te steunen. Er is al genoeg goedkope massaproductie van wegwerpartikelen!

De producten in de shop hebben een bijzonder verhaal , zijn vaak handgemaakt, authentiek en van goede kwaliteit. In de winkel help ik de klant persoonlijk precies het juiste item te vinden om een outfit af te maken, of het perfecte cadeautje voor iemand uit te zoeken. Ook kunnen we sieraden op bestelling maken voor een speciale gelegenheid in jouw favoriete kleur en model. Zo wordt winkelen een belevenis voor al je zintuigen!”

Voor meer infromatie over onze producten en de mogelijkheden neem gerust contact op met ons via info@localsamsterdam.comLocals Amsterdam in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Online bestellen:

Ja