BliXem Eetcafé / Cadeauwinkel / Webshop / Catering


Groesbeekseweg 75 6524 CS Nijmegen
024-3888678 Klik om te bellen

Over BliXem Eetcafé / Cadeauwinkel / Webshop / Catering

Eetcafé/Cadeauwinkel/Cateringbedrijf/Webshop BliXem

BliXem is een gezellig en drukbezocht eetcafé, cadeauwinkel en een cateringbedrijf vlakbij het centrum van Nijmegen. Je kunt er ontbijten, lunchen, borrelen en dineren, in een ontspannen sfeer. Verder heeft BliXem ook een heerlijke high tea en high wine in het assortiment, hiervoor dien je wel te reserveren. In de winkel zijn speelgoed, keuken/ woonaccessoires, tassen en sieraden te koop....
BliXem is een open en eerlijk bedrijf waar te zien is wat er in de keuken wordt gemaakt. Midden in het pand, dat stamt uit de negentiende eeuw, staat een leestafel met kranten en tijdschriften. Kleurige schilderijen sieren de muur en links en rechts staan vazen met bloemen. Je bent er meteen op je gemak.
Een wijntje of een biertje bij de lunch of het diner? Ook dat is mogelijk bij BliXem.
Onder het motto ‘Integratie op locatie’ verzorgt BliXem Catering met veel plezier lunches, (bedrijfs)borrels, diners, lunchpakketten voor busreizen, picknicks, high tea en nog veel meer! De cateringservice biedt onze medewerkers de kans om werkervaring buiten BliXem op te doen.

Je kunt bij BliXem ook reserveren voor groepen, waarbij je kunt kiezen uit arrangementen.
In het eetcafé kun je gebruik maken van gratis draadloos internet.
Bij BliXem kun je ook relatiegeschenken en kerstpakketten laten samenstellen.

BliXem is een maatschappelijke onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en leren onder begeleiding van professionals.
Een gemiddelde ondernemer neemt geen werknemer in dienst als hij niet overtuigd is van zijn of haar waarde als productief medewerker. BliXem laat zien dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wel degelijk waarde hebben en uitstekend in staat zijn om een succesvol bedrijf draaiend te houden.

Foto's

BliXem Eetcafé / Cadeauwinkel / Webshop / Catering in het kort

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

BliXem Eetcafé / Cadeauwinkel / Webshop / Catering


Groesbeekseweg 75 6524 CS Nijmegen
024-3888678 Klik om te bellen