Just Living Perfume


Lijsterbeslaan 13 3768 GX Soest

Over Just Living Perfume

Just Living Perfume biedt de combinatie van een huisparfum met etherische oliën welke ook veelal worden gebruikt bij aromatherapie. Daar de huisparfum niet een imago heeft om het middelpunt van een woonomgeving te zijn, is het idee ontstaan om middels de juiste verpakking het product wel thuis te laten horen binnen een woonomgeving.

De geuren zelf geven een beleving bij de klant. Zo worden beproefde aroma therapieën toegankelijk gemaakt voor de thuisomgeving. Naast een prettige geur zullen de diverse producten een sfeer creëren;

* Zo kan gekozen worden voor een product wat verfrissing van de geest geeft en opnieuw energie geeft aan degene in de omgeving.
* Of de mogelijkheid om jezelf laten ontspannen
* Rustgevend
* Beter te laten concentreren
* Jezelf prettig te laten voelen

Een geur van Just Living Perfume is heerlijk om u zelf eens te verwennen, maar is ook zeer zeker een origineel cadeau! De parfum wordt geleverd in een mooi vorm gegeven apothekersfles van een zware kwaliteit glas voorzien van een kurk als sluiting. Als na de gemiddelde periode van drie maanden de vloeistof op is, kunt u het flesje als decoratie gebruiken.

Contactgegevens
Just Living Perfume
Soest – The Netherlands

Foto's

huisparfums Just Living Perfume

Just Living Perfume in het kort

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Just Living Perfume


Lijsterbeslaan 13 3768 GX Soest