Mr.Bright / Licht&Levendig


Noordhoef 36 2804 SH Gouda

Over Mr.Bright / Licht&Levendig

Waarom is Licht&Levendig de beste keuze voor jou?

Mr.Bright, simply clever!

Uniek, humoristisch en veelzijdig. De Mr.Bright verlichtingscollectie spreekt een breed publiek aan. Jong of oud, man of vrouw, iedereen wordt blij van Mr.Bright. Voor jezelf of voor een ander, altijd leuk om te geven, en nog leuker om te krijgen. Dus zoek je een bijzonder cadeau? Met Mr.Bright scoor je altijd.

Meer over Licht&Levendig:

Mr.Bright is spreading the light.

Mr.Bright is een lamp met pit waar een verhaal achter zit. Als sociaal ondernemers halen we onze winst uit meer dingen dan alleen de omzet. We houden van mensen!

Daarom ontwerpen we betaalbaar design dat toegankelijk is voor iedereen.

Daarom denken we goed na over de werkprocessen. Om mensen te kunnen betrekken die anders aan de zijlijn staan van onze maatschappij. Mr.Bright wordt met veel plezier gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het biedt hen een dagritme, leuke sociale contacten, en een zinvolle besteding van hun tijd, kennis en vaardigheden.

En daarom doneren we ook een deel van de opbrengst aan een goed doel. Het home solar project van Stichting Een Wereld Idee biedt een oplossing aan mensen in landen waar het niet zo vanzelfsprekend is dat iedereen is aangesloten op elektriciteit.

Wat kan Licht&Levendig je bieden?

De Mr.Bright collectie is online verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt jouw Mr.Bright daar naar eigen wens samenstellen. Er is een ruime keuze in snoerkleuren en lichtbronnen. Ook kun je hem verder aankleden met items als een zonnebril of gebreid mutsje.

Je bestelling wordt direct gemaakt en binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Je hebt daarna 14 dagen bedenktijd. Mocht Mr.Bright onverhoopt toch niet bevallen, wat maar zelden voor komt, dan kun je hem altijd weer retour sturen. Je krijg dan het volledige aankoopbedrag + de verzendkosten van de retourzending terug.

Wie gingen je voor?

Mr.Bright is geliefd bij een groot publiek, hij wordt over de hele wereld verkocht. Mr.Bright wordt overal goed ontvangen, evenals onze service en ons klantcontact. Mocht je vragen hebben of wil je een keuze advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden al je vragen met liefde en plezier.

Foto's

Mr.Bright Moves

Mr.Bright / Licht&Levendig in het kort

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Soort cadeau

Cadeaus voor kinderen
Gepersonaliseerde cadeaus
Grappige cadeaus
Kraamcadeaus
Nieuwe woning, geslaagd voor je examen
Sinterklaas en Kerst
Verjaardag
Verlichting
Voor jong en oud, man en vrouw.
Wooncadeaus

Onze locatie

Mr.Bright / Licht&Levendig


Noordhoef 36 2804 SH Gouda